Projektorienteret produktion i Dynamics 365

Projektorienteret produktion i Dynamics 365
Virksomheder der producerer kundetilrettede maskiner, udstyr og anlæg har et udtrykt behov for at kunne skabe overblik over projektet på en nem og enkel måde – fra tilbudsgivning og udvikling til indkøb, forbrug og fakturering.

Det er afgørende, at alle processer håndteres på en enkelt og smidig måde uden manuelt arbejde, der kan være behæftet med fejl og er tidskrævende.
En effektiv Dynamics AX løsning vil forbedre virksomhedens evne til at møde kundernes forventning om kort leveringstid, konkurrencedygtig pris og levering af et 100 % kundetilrettet produkt.

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 er en fuldt integreret ERP, der indeholder funktionalitet til at understøtte behovet i en avanceret projektorienteret produktionsvirksomhed. Løsningen binder virksomhedens processer sammen i en løsning og hjælpe med at skabe det rigtige overblik over økonomien og hele produktionsprocessen fra udvikling, tilbudsgivning og indkøb til planlægning, produktion, tidsregistrerings, materialeforbrug og fakturering.

Vores kompetence
Vi er specialiseret i Projektorienteret Produktion og har konsulenter med branche erfaring og med mere end 15 års erfaring inden for analyse, design og implementering af komplekse løsninger.

Vi har en unik viden om standard funktionaliteten i 365 og LEAN, og vores konsulenter har hjulpet en række kunder med succesfulde 365 projekter.

Vi har erfaring med at Diskret, LEAN og Mixed Mode produktion.

Kontakt os for en uformel snak om Dynamics 365
Hos Axlogic rådgiver vi meget gerne vores kunder og har masser af erfaring inden for implementering af Dynamics 365 – kontakt os for en uformel snak

Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål – send en mail til vores direktør Jacob Grut Dahl jgd@axlogic.dk eller ring på telefon +45 70 70 58 66