Uddannelse af AX Projektteam

Vi tilbyder træning af virksomhedens interne projektteam i AX2012.

Det er vores erfaring, at virksomhedens interne projektteam spiller en væsentlig rolle i, at skabe en succesfuld implementering af Dynamics AX. Det er defor vigtigt, at projektteamets medlemmer udpeges tidligt forløbet og at projektteamet er godt forberedt.

Vi anbefaler derfor vores kunder, at man indleder en Dynamics AX implementering med at uddanne projektteamet, så de har indsigt Dynamics AX opbygning, moduler, processer og væsentlige funktioner. Vi giver projektteamet den nødvendige forståelse og et overblik over løsningen, så de er rustet til at gå i gang med projektet.

Den rigtige uddannelse sikre, at projektteamet bliver en sparringspartner til implementerings partneren igennem hele projektet og sikre, at udbyttet af alle workshops, møder m.v. bliver optimalt. Projektteamet opnår en grundig forståelse for Dynamics AX standard processer, Dynamics AX best practice processer og bliver dermed i stand til at udfordre, stil krav og forstå processer, design m.v…

Vi kalder det at lære axaptish, og betragter det som nøglen til at give vores kunder en succesrig AX implementering.
Kontakt en specialist

Vores undervisere er Microsoft Certificerede Trainers og vi underviser efter Microsoft Official Curriculum (MOC). Vi er også i stand til at udvikle kundetilpassede undervisningsforløb med skræddersyet undervisningsmateriale m.v. , der passer til virksomhedens Dynamics AX løsning.

Kontakt vores Dynamics AX undervisnings specialister allerede i dag tlf. 70205088 eller info@axlogic.dk

Hvordan kan vi hjælpe dig?