EXFLOW

ExFlow – Komplet Invoice Workflow

ExFlow er en komplet invoice workflow løsning, 100% færdigudviklet modul, udviklet inden i Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations  og indeholdende funktionalitet til at understøtte hele virksomhedens behov for fakturagodkendelse på en nem, smidig og effektiv måde.
ExFlow for Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations er en standard løsning der er et certificeret Microsoft Add-on under Microsoft betegnelsen ”Certified for Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations” og er godkendt til Appsource. ExFlow overholder dermed Microsofts guidelines for udvikling og de krav der fra Microsofts side stilles til certificerede add-on løsninger med hensyn til antal referencer, kodekvalitet, udvikling, frigivelse af nye versioner m.v.

Leverancemodel

Baseret på vores mere end 200 implementeringer af ExFlow til Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations, har vi udviklet en enkel og sikker leverancemodel, der er baseret på implementering til fast pris og leje af ExFlow licenserne. Dette giver vores kunder et højt niveau af sikkerhed, overblik over projekt økonomien og højere kundetilfredshed.
Projektet har normalt en varighed af 10-12 arbejdsdage, fordelt over en periode på 8-10 uger fra projekt start til slut.
Fordelingen af forbrugt tid på projektopgaver varierer fra projekt til projekt, men her er vores foreløbige vurdering:

Projektets faser

 • Projekt Start-up og Kick Off
 • Planlægning og afholdelse Workshop
 • Installation af ExFlow løsningen i et testmiljø leveret af kunden
 • Afstemning og Parameteropsætning
 • OCR arbejde og workflow design
 • Test af ExFlow løsningen
 • Undervisning af Superbrugere & Kreditorbogholderi

Få adgang til gratis demo af Dynamics 365 for Finance and Operations

Download en GRATIS Guide som inspiration til jeres egen cloud strategi. En detaljeret gennemgang af alle de vigtigste elementer og overvejelser i cloud strategi. - Forfatter : Barry Briggs and Eduardo Kassner

  QWASER P/S

  CVR: 38770233

  Lautruphøj 5-7

  2750 Ballerup